Novak Đoković Roland Garros / Roland-Garros: Meilleur joueur de l'Histoire, Novak ... - Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio.

Novak Đoković Roland Garros / Roland-Garros: Meilleur joueur de l'Histoire, Novak ... - Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio.. Srbski as se bo v 2. Novak se vratio poslije povrede i nema nikakve sumnje da ponovo može da bude na najvišem nivou. Tennis | coach advice советы от тренеров. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос.

Novak đoković danas je u parizu osvojio jedini grand slam koji mu je nedostajao u riznici trofeja i ujedno povezao sve četiri grand slam grand slam naslov i postao je tek osmi teniser u historiji koji je u karijeri osvojio sve grand slam turnire (australian open, roland garros, wimbleson i us open). Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros! Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je.

File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 028.jpg ...
File:Novak Đoković - Roland-Garros 2013 - 028.jpg ... from upload.wikimedia.org
Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. 2ème tour roland garros 2013 : Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros :

Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam.

Godine je poražen u polufinalu od austrijanca dominika tima rezultatom 2:6, 6:3, 5:7, 7:5, 5:7. 2ème tour roland garros 2013 : U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je. Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. 2ème tour roland garros 2013 : Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu

Srbski as se bo v 2. Tennis | coach advice советы от тренеров. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

Djoker | Roland garros, Novak djokovic, Roland
Djoker | Roland garros, Novak djokovic, Roland from i.pinimg.com
Watch the best moments of the final between novak djokovic and stefanos. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Сербский теннисист новак джокович в четвертьфинале открытого чемпионата франции ролан гаррос. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. 2ème tour roland garros 2013 : Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu.

Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem.

Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu. Đoković je u svom četvrtom finalu u parizu pobedio. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Novak đoković dolazi do izjednačenja rezultatom 6:2! Godine osvojio svoju prvu titulu na rolan garosu i kompletirao karijerni gren slem. Osvajanje rolan garosa najveći trenutak u karijeri najbolji svetski teniser novak đoković rekao je danas da mu je osvajanje prve titule na rolan garosu verovatno najveći trenutak u karijeri. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Novak djokovic semble souffrir d'un torticolis. U finalu pariškog grand slama novak đoković je pobijedio škota andyja murraya đoković je dvaput izgubio rafalea nadala i jednom od stana wawrinke. Nije srbin odigrao najbolji meč, ali i to je bilo dovoljno za sigurnu pobjedu nad petim igračem svijeta. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. Tennis | coach advice советы от тренеров.

Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Krogu prestižnega turnirja v franciji pomeril z ricardasom berankisom. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. *đoković pravi i drugi brejk i čini se da je samo pitanje kojim rezultatom će se treći set završiti! Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa.

Novak Đoković v semifinále Roland Garros! | Hlas ľudu
Novak Đoković v semifinále Roland Garros! | Hlas ľudu from hl.rs
Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Samo mu je pariška zemlja smetala na putu ka povijesti. Novak đoković je nakon nešto više od 2 sata tenisa bez problema svladao alexandera zvereva 7:5, 6:2 i 6:2 te ušao u polufinale roland garrosa. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Osvrnuo se na novakove igre na mastersu u rimu, ali i na predstojeći roland garros koji se igra u junu mjesecu. Il s'est fait manipuler avant son quart de finale face à pablo carreno busta. Novak đoković je peti put u finalu #rolandgarros!

Nijemac je veliku priliku propustio u prvom setu kada je.

Titré à melbourne et paris, novak djokovic peut viser le grand chelem, et un golden slam avec après les raquettes, place aux micros : Đoković je danas imao dosta problema, pošto je naletio na raspoloženog rivala kojem zemlja uvijek odlično odgovara. Novak đoković je lošije odigrao prvi deo meča iako je imao aktivan rezultat 1:1 u setovima i 1:3 u trećem setu kada je usledio prekid zbog kiše. Novak djokovic abrite son ramasseur de balles. Cicipas ga je 'kaznio' za propuštenu priliku i odmah napravio brejk. Đokoviću i murrayu bio je to sedmi međusobni meč u finalu grand slam. U desetom gemu trećeg je imao i meč loptu na svoj servis, ali je nije iskoristio. Srbijanski tenisač novak đoković prvi je put u karijeri osvojio roland garros. Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu 2ème tour roland garros 2013 : Tennis | coach advice советы от тренеров. Novak đoković konačno je osvojio roland garros. Đoković je relativno sigurno dobio prva dva seta.

Koliko su bili 'na knap' pokazuje i objava fizioterapeuta novaka đokovića marca pachinija na instagramu novak đoković. Nakon četiri neuspješna nastupa u finalima, beograđanin je naplatio sve dugove, odigrao je svoj meč i večeras je najsretniji čovjek na svijetu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook